Image Image Image Image Image

Vergaderen – zakelijk verblijven


Vergaderen


U zoekt inspiratie en een rustige plek om te werken. En een ruimte die betaalbaar is. U wilt op een andere manier werken. Alle creativiteit in uw team aanboren. En daarna met frisse ideeën weer naar huis. Wellicht heeft u behoefte aan deskundig advies rond de organisatie van uw bijeenkomst. Met betrekking tot het proces, de begeleiding of de invulling van ontspannende (duurzame) activiteiten.

De Kemp biedt u een unieke manier om zakelijk bijeen te komen. De inrichting van de locatie is zodanig ontworpen dat u efficiënt en effectief kunt werken. Volgens de nieuwste inzichten. De inrichting van de ruimte kan op maat en naar behoefte aangepast worden. Bijvoorbeeld als u wilt dat men tijdens (een deel van) de bijeenkomst staat. Hiertoe ontwikkelde De Kemp haar eigen, speciale tafels. Daarnaast is het ook mogelijk om een ander proces van vergaderen vorm te geven. Wij adviseren u graagen zetten bijvoorbeeld een visueel notulist of faciliteren co-creatiesessies, al dan niet met externen. Voorts kunnen de vergaderingen bij mooi weer ook buiten in onze boomgaard plaatsvinden. En afgewisseld worden met een ontspannende activiteit. Denk daarbij aan wandelen of fietsen door de prachtige omgeving met een gids, maar ook onkruid wieden in de biologische tuin van de achterburen (inclusief een kistje biologische groenten mee naar huis) of op pad met een schaapherder.

Uw zakelijke bijeenkomst in een huiselijke sfeer.

JLM_8263

Prettig vergaderen in een rustgevende, sfeervolle ruimte.

Na afloop dineren behoort tot de mogelijkheden. De uiteindelijk vorm waarin u bijeenkomt zal in overleg bepaald worden.

Neemt u rustig contact met ons op zodat wij een voorstel op maat kunnen maken. Uiteraard is het ook mogelijk om de ruimte zonder extra diensten te huren.

 


Workshops en trainingen


Naast vergaderen is de De Kemp een uiterst geschikte plek voor workshops en trainingen. Graag vernemen wij uw wensen op dit terrein.

U vergadert met een uniek uitzicht op het oudste landschap van Nederland.

 


Private Dining


In overleg organiseert De Kemp voor u een private dining. Uw gasten zijn van harte welkom in onze mooie, rustige en exclusieve setting. De Kemp werkt samen met verschillende koks die vanuit de keuken van De Kemp de meest bijzondere maaltijden serveren.

 

IMG_5819IMG_1545

 


Retraite


Soms hebt u rust, aandacht en concentratie nodig om intensief aan een project te werken. Of dat een belangrijk strategisch document is, een boek of een kunstwerk: het is een verstandig idee om dat buiten uw eigen omgeving te doen. De Kemp overlegt graag met u over de mogelijkheden om voor langere tijd (een of meerdere weken) geconcentreerd te werken. Wij maken daarvoor een speciale prijs, gebaseerd op een verblijf in een van de gastenkamers en eventueel ook het gebruik van de grote vergaderruimte.

 


Prijzen


De Kemp hanteert eenvoudige prijzen, zonder ingewikkelde arrangementen. De exacte prijs van de vergaderruimte is afhankelijk van uw wensen. Maar de basisprijs bedraagt 25 euro per persoon per dagdeel en 55 euro per persoon per dag*. Deze prijs is inclusief het gebruik van (audiovisuele) faciliteiten, wifi en inclusief koffie, thee en water. Kosten voor flip over papier worden afzonderlijk doorberekend. De ruimte is geschikt voor maximaal 12 personen. Afhankelijk van de activiteit. Parkeren doet u op ons eigen terrein.

Prijs
Dagdeel € 25,00 per persoon
Per dag € 55,00 per persoon

Bij 10 tot 12 personen bedraagt de prijs voor een dag vergaderen 500 euro. Indien u een hele dag verblijft is een lunch (twee gangen, inclusief drankjes) inbegrepen. Voor een afsluitende borrel doen wij graag een voorstel. Arrangementen vanaf 12,50 euro per persoon.

Voor meerdaagse vergaderingen werkt De Kemp samen met een hotel dat op korte afstand van onze locatie ligt (5 minuten rijden). Voor deze vergaderingen maken wij graag een (financieel) voorstel.

Optioneel Per persoon
Vergaderbreak in overleg, afhankelijk van activiteit
Borrel vanaf € 12,50

* Alle prijzen voor zakelijke bijeenkomsten zijn exclusief 21% BTW.

De Kemp werkt graag samen met Buitenbusiness.nl, ‘vergaderen en trainen met een grasspriet tussen je tenen’. Zij bieden op onze locatie onder andere leuke vergaderbreaks.


Boek Direct


Neem direct contact op of vraag vrijblijvend meer informatie aan. Mail info@dekemp-vortum.nl of bel 06-46341395.