Image Image Image Image Image

Bed & Breakfast


Overnachten in onze B&B


U wilt enkele dagen lekker weg en overnachten in een Bed & Breakfast in een mooie omgeving. Of bent heerlijk onderweg op het Pieterpad. En zoekt rust maar ook inspiratie. U houdt van oprechte gastvrijheid en niet van hotels. Daarnaast bent u liefhebber van natuur, architectuur, kunst en design. Van een bijzondere omgeving. En natuurlijk wilt u goed uitgerust weer verder of naar huis. Dit alles vindt u bij ons.

De Kemp is een kleinschalige voorziening met twee gastenkamers. Beide kamers hebben een privé badkamer en zijn ingericht om te ontspannen. Zo vindt u er mooie boeken en tijdschriften, een waterkoker (maar geen televisie). Ook heeft elke kamer zijn eigen buitenruimte. ‘s Avonds geniet u van een drankje en de rust. ‘s Morgens van een lekker ontbijt met streekproducten en producten uit eigen tuin en keuken. En overdag verkent u de prachtige omgeving. Dat kan de natuur in de directe omgeving zijn. Maar ook de oude (Romeinse) steden als Nijmegen, Cuijk en Grave. Duitse steden als Essen en Kleve (met bijzondere musea) liggen op korte afstand.

Het huis en de kamers zijn vormgegeven door de beste Nederlandse ontwerpers. Allen lieten zich inspireren door de omgeving en haar tradities. U verblijft dus in een moderne boerderij, waarin u talloze verwijzingen naar het verleden vindt. Maar dan door ontwerpers vertaald naar het heden. Een huis vol verhalen. De inrichting van de kamers wordt gekenmerkt door het robuuste boerenleven van weleer, maar dan in een modern jasje, en voorzien van alle comfort.

Het Pieterpad voert door het Maasheggengebied langs Vortum-Mullem. Lopers van het pad die willen logeren kunnen op verzoek door ons bij het pontje (oversteek Maas van/naar Afferden) worden opgehaald. Ons huis ligt aan de Provincialeweg, een deel van de oude Romeinse weg die van Nijmegen naar Maastricht voerde.

Vanuit Vortum-Mullem kunnen tal van activiteiten worden ondernomen op het gebied van natuur en cultuur. We voorzien u graag van tips, documentatie en wandel- en fietsroutes in de omgeving. Indien u dat wenst regelen wij graag huurfietsen of andere voorzieningen (vervoer naar restaurant of station, reserveringen, golfbaan, enzovoorts).

 


De kamers


De twee gastenkamers bevinden zich op de begane grond, grenzend aan de tuin. In uw kamer vindt u:

  • Grote, comfortabele, moderne bedden (als tweepersoons of twee éénpersoons)
  • Eigen badkamer en wc
  • Eigen zitgelegenheid, onder meer om te ontbijten
  • Voorzieningen om koffie en/of thee te zetten
  • Een wekker en radio
  • Wifi
  • Een kluisje
  • Een eigen toegang tot de tuin
  • Voor kinderen tot 2 jaar kan er voor 15 euro een kinderbedje bij worden geplaatst
  • Parkeren op eigen terrein. De kamers zijn rookvrij, huisdieren zijn niet toegestaan.

We cannot display this gallery

 

Gemeenschappelijke ruimte

Als het minder goed weer is of als u even wat meer ontspannen wilt zitten kunt u gebruik maken van een zitje in een gemeenschappelijke ruimte. Hier kunt u bij het vuur van de houtkachel lekker ontspannen, een boekje lezen of van een drankje genieten.

 


Eten


Het ontbijt bestaat uit verse (streek)producten en producten uit eigen keuken en tuin. In de weekenden bakken wij ons eigen brood.
Voor lunch en diner verwijzen wij u naar goede adressen in de omgeving en reserveren we graag een tafel (en eventueel een taxi) voor u. Of, als u het ons vooraf laat weten, zetten we een mooie kaasplank voor u neer, met allerlei lekkers uit de streek. In de omgeving:


Prijzen


Beide kamers kosten 84 euro per nacht, inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Indien u meerdere nachten boekt betaald u 79 euro per nacht.

Aankomst
Tussen 16.00 en 18.00 uur of in overleg.

Vertrek
Graag uiterlijk om 11.00 uur.

     
Prijs per nacht
€ 84  
Meerdere nachten
€ 79  

In rustige periodes hebben wij regelmatig aanbiedingen. Bel of mail ons voor meer informatie.


Arrangementen


De Kemp biedt verscheidene interessante arrangementen aan. Voor fietsers, wandelaars, golfers of liefhebbers van historie en cultuur. En natuurlijk ook voor Bourgondiërs. Op deze manier stellen wij u in staat om op een voordelige manier uw verblijf in onze streek te verdiepen.

De diverse arrangementen vindt u op deze pagina.

 


Boek direct!


Mail naar info@dekemp-vortum.nl, bel 06-46341395 of informeer via onderstaande kalender.